centro asunnot

nyt uusissa osaavissa käsissä!

search


-

-

Asunnon vuokraus Espanjassa

VALITSE vuokrauskohde nettisivuiltamme www.centroasunnot.com ja esitä toiveesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja lähetä asunnon Ref. numero meille. Toivomme ettei kyselyjä tai varauksia tehdä facebookissa, whatsupissa, mesingerissä eikä tekstiviestein, koska emme ehdi käyttää ja vastata niihin työaikana. 

Varmistamme kohteen saatavuuden ja vastaamme kyselyysi sähköpostilla tai puhelimitse.  Jos kohde on saatavilla, sovitaan varausmaksusta. Lähetämme tarkemmat ohjeet varausmaksun suorittamiseksi. Se suoritetaan normaalisti toimiston asiakasvaratilille. Varausmaksu muuttuu  Vuokravakuudeksi vuokrauksen alkaessa.

PITKÄAIKAINEN VUOKRAUS on 6 kk tai pidempi. Vahvistamalla varaus maksetaan vähintään 1 kk:n vuokraa vastaava rahasumma. Jos vuokralaisella on kotieläimiä tai pieniä lapsia, vuokravakuus voi olla 2 kk vuokraa vastaava. Vuokravakuus palautetaan vuokra-ajan päätyttyä asiakkaan pankkitilille kun kaikki maksamattomat kululaskut on maksettu tai pidätetty vuokravakuudesta. Huomioikaa, että sähkölaskut tulevat kuukausittain tai joka toinen kuukausi ja vesilaskut kolmen kuukauden välein. Vuokrasuhteen voi sanoa irti kesken sopimuskauden 1 kk irtisanomisajalla ja maksamalla ”sopimussakkona” 1 kk vuokraa vastaavan summan.

Jos vuokralainen peruu varauksensa vuokravakuutta ei palauteta.

LYHYTAIKAINEN VUOKRAUS on alle 6 kk. Varausmaksu maksetaan sovittavana päivänä.  

VUOKRAN SUURUUS määräytyy asunnon koon, sijainnin, kunnon ja varustetason, sekä ajankohdan mukaan. Huomaa, että lomakuukausina vuokrat ovat huomattavasti normaalivuokria korkeammat!

VUOKRAN MAKSUN voi tehdä ennakkoon pankin kautta tai maksaa asuntomyymälässämme sisäänkirjautuessa ensimmäisenä arkipäivänä. Maksutavasta sovitaan aina etukäteen.

Tervetuloa!