centro

asunnot

Asuntohaku


-

-

Espanjan Etelärannikon kiinteistöjen hinnat ovat lähteneet nousuun pitkän talouslaman jälkeen. Tutkimusten mukaan hinnat laskivat 40 – 50 % ennen laskun päättymistä. Nyt hinnat ovat nousussa ja ovat jo nousseet useita prosentteja. Kansainväliset kiinteistösijoittajat ovat löytäneet Espanjasta kannattavan sijoituskohteen ja kiinteistöjen odotusarvot ovat korkealla.

Jos olette miettimässä oman asunnon ostoa Marbella-Fuengirola-Malaga akselilta, voimme auttaa sopivan asunnon etsimisessä, mahdollisen pankkilainan jäerjestämisessä, ja kaupan toteuttamisessa.

Ennen kaupan tekemistä ostajan pitää hankkia itselleen NIE-numero eli Espanjan henkilötunnus ja avata pankkitili Espanjalaisessa pankissa. Sitä tarvitaan kun rahoja siirretään notariaattiin. Kaupasta suoritetaan varainsiirtovero aivan kuin Suomessakin. Varainsiirtovero vanhojen kiinteistöjen kaupassa on 8 % ja uusien kiinteistöjen kaupassa 10 %. Kaikki asunnot ovat täällä kiinteistöjä ja kaupanvahvistajana toimii Notaari. Notaari veloittaa kaupan tekemisestä ja kauppakirjan kirjoittamisesta palkkion ja karkeasti laskien kokonaiskulut ovat noin 11 % kauppahinnan päälle.

Centro Asunnot on myynyt asuntoja ja muita kiinteistöjä yli 5 vuoden ajan. Yrityksemme on koko tämän ajan sijainnut Liikekeskus Centro Finlandiassa, osoitteessa Avenida Los Boliches 4, Fuengirola, Spain.

Tervetuloa neuvottelemaan kiinteistön ostosta tai myynnistä!