centro

asunnot

Asuntohaku


-

-

Asunnon vuokraus Espanjassa

VALITSE vuokrauskohde nettisivuiltamme www.centroasunnot.com ja esitä toiveesi sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja lähetä asunnon Ref. numero meille. Varmistamme kohteen saatavuuden ja vastaamme kyselyysi sähköpostilla. Tämän jälkeen sovitaan varausmaksusta. Lähetämme lähemmät ohjeet varausmaksun suorittamiseksi. Se suoritetaan normaalisti vuokranantajalle. Varausmaksu muuttuu Vuokravakuudeksi vuokrauksen alkaessa.

PITKÄAIKAINEN VUOKRAUS on 6 kk tai pidempi. Vahvistamalla varaus maksetaan vähintään 1 kk:n vuokraa vastaava rahasumma. Vuokravakuus palautetaan vuokra-ajan päätyttyä asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen. Vuokrasuhteen voi sanoa irti kesken sopimuskauden 1 kk irtisanomisajalla ja maksamalla ”sopimussakkona” 1 kk vuokraa vastaavan rahasumman.

Jos vuokralainen peruu varauksensa vuokravakuutta ei palauteta.

LYHYTAIKAINEN VUOKRAUS on alle 6 kk. Varausmaksu maksetaan sovittavana päivänä. Varausmaksu muuttuu Vuokravakuudeksi vuokrauksen alkaessa. Vuokravakuus palautetaan vuokra-ajan päätyttyä asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen. Vuokralaisen peruessa varauksensa, varausmaksua ei palauteta. 

VUOKRAN SUURUUS määräytyy asunnon koon, sijainnin, kunnon ja varustetason, sekä ajankohdan mukaan. Huomaa, että lomakuukausina vuokrat ovat huomattavasti normaalivuokria korkeammat!

VUOKRAN MAKSUN voi tehdä ennakkoon pankin kautta tai maksaa asuntomyymälässämme sisäänkirjautuessa ensimmäisenä arkipäivänä. Maksutavasta sovitaan aina etukäteen.

Tervetuloa!